Bosyn - Fastighetsbesiktningar, energideklarationer mm i Umeå

Fortlöpande besiktning

Vi är certifierade av RISE och KIWA, godkända av SBR och medlem i Besiktningsgruppen

VI TAR UPPDRAG I VÄSTERBOTTEN, VÄSTERNORRLAND & NORRBOTTEN

Fortlöpande Besiktning - Trygghet och Kontroll Under Byggprocessen

Hos Bosyn erbjuder vi Fortlöpande Besiktning – en tjänst för dig som önskar utökad kontroll under byggtid. Denna tjänst komplementerar slutbesiktningen.

BRF - Fortlöpande besiktning

Vad innebär Fortlöpande Besiktning?

Fortlöpande Besiktning från Bosyn är utformad för att ge byggherrar och fastighetsägare en extra nivå av säkerhet genom extra kontroller under byggtiden.

Exempel på kontrolltillfällen kan vara:

  • Innan Gjutning
  • Efter Stommontering
  • Efter Tätskikt i våtutrymmen men innan Ytskikt monteras 

Denna tjänst är särskilt värdefull då den hjälper till att upptäcka och åtgärda eventuella problem innan de blir kostsamma att rätta till senare i byggprocessen.

Skräddarsydda lösningar för varje projekt

På Bosyn förstår vi att varje byggprojekt är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för fortlöpande besiktning som passar just ditt projekt och dina specifika behov. Våra tjänster är flexibla och kan anpassas för att ge maximal trygghet och kontroll, oavsett omfattningen på ditt byggprojekt.

Varför välja Bosyn för Fortlöpande Besiktning?

Att investera i Fortlöpande Besiktning genom Bosyn innebär en säkrare byggprocess. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att säkerställa att ditt byggprojekt genomförs med högsta möjliga kvalitet och trygghet.

Fördelen med fortlöpande besiktning är att den ger kontroll under byggtiden och dokumentation av byggprocessen, vilket hjälper dig att identifiera och åtgärda fel och brister tidigt. Detta kan minska risker för framtida problem och kostnader. 

Kontakta oss

Funderingar? Välkommen att kontakta oss

Ring, maila eller kom in på en kopp kaffe. Bosyn utgår från Umeå men vårt arbetsområde är hela Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten.

Ring oss

090-20 60 100

Maila oss

info@bosyn.se

Besök oss

Norra Obbolavägen 133C, 904 22 Umeå

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.