Bosyn - Fastighetsbesiktningar, energideklarationer mm i Umeå

2-årsbesiktning

Vi är certifierade av RISE och KIWA, godkända av SBR & medlem i Besiktningsgruppen

Boka 2-årsbesiktning

VI TAR UPPDRAG I VÄSTERBOTTEN OCH VÄSTERNORRLAND

2-årsbesiktning (garantibesiktning) av fastigheter – Din trygghet i Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik

2-årsbesiktningar, även kallad garantibesiktning eller §59-besiktning, är en besiktning som ska utföras inom två år från slutbesiktning eller inflyttning. Denna typ av besiktning utförs för att identifiera eventuella byggfel eller brister som omfattas av garantin men som har uppkommit efter att du flyttat in. Att genomföra en 2-årsbesiktning är inte bara ett sätt att säkra din investering, utan också en möjlighet att åtgärda fel innan garantiperioden från entreprenören löper ut.

Tvåårsbesiktning, 2-årsbesiktning för Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten

Varför välja Bosyn för din 2-årsbesiktning?

Bosyn har lång erfarenhet av fastighetsbesiktningar och är baserade i Umeå. Vi förstår vikten av att känna sig trygg med sitt boende och eftersom vi är med i hela processen som kontrollansvarig fram till slutbesiktning har vi bra kännedom om konstruktionslösningar, tekniker och husmodeller vilket kan skydda er mot framtida problem.

2-årsbesiktning hos Bosyn

När du bokar en 2-årsbesiktning med Bosyn, kan du förvänta dig följande:

  • Grundlig genomgång av byggnaden: Vi utför okulär kontroll av alla åtkomliga ytor från tak till grund,  ut och invändigt. I en okulär besiktning ingår inte funktionsprovningar eller mätningar.
  • Anmärkningar: Om vi upptäcker fel eller brister, dokumenteras detta i ett utlåtande. Det ger dig möjligheten att reklamera till entreprenören eller husleverantören innan garantiperioden går ut.

Boka din 2-årsbesiktning idag

Boka din 2-årsbesiktning online eller ring oss på 090-20 60 100.

Boka 2-årsbesiktning

Det är viktigt att genomföra en 2-årsbesiktning för att säkerställa att eventuella fel som omfattas av entreprenörens garanti identifieras innan garantiperioden löper ut.

Entreprenören eller husleverantören ansvarar för fel som uppkommit inom garantiperioden. Dessa kan avhjälpas genom åtgärd, kompensation eller annat avtal. Det är du som beställare som tar kontakt med entreprenörerna eller husleverantören i fråga om inte felen avhjälps inom skälig tid.

Kontakta oss

Funderingar? Välkommen att kontakta oss

Ring, maila eller kom in på en kopp kaffe. Bosyn utgår från Umeå men verkar över hela Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten.

Ring oss

090-20 60 100

Maila oss

info@bosyn.se

Besök oss

Norra Obbolavägen 133C, 904 22 Umeå

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.