Bosyn - Fastighetsbesiktningar, energideklarationer mm i Umeå

Lägenhetsbesiktning

Vi är certifierade av RISE och KIWA, godkända av SBR & medlem i Besiktningsgruppen

Boka lägenhetsbesiktning

VI TAR UPPDRAG I VÄSTERBOTTEN OCH ÖRNSKÖLDSVIK

Lägenhetsbesiktning och utflyttningsbesiktning med Bosyn i Skellefteå

Vi utför grundliga och noggranna besiktningar till köpare av BRF-lägenheter och bostadsrättsföreningar i Skellefteå. Med Bosyn kan du förvänta dig en professionell besiktning som säkerställer att ditt bostadsköp eller din bostadsförsäljning blir både trygg och problemfri.

Lägenhetsbesiktning och utflyttningsbesiktning för bostadsrättsföreningar och köpare

Bosyns Tjänster inom Lägenhets- och Utflyttningsbesiktning för Skellefteå

BRF Besiktning/Lägenhetsbesiktning

Om du funderar på att köpa en bostadsrättslägenhet, är det klokt att först genomföra en grundlig besiktning. Bosyn erbjuder utförliga lägenhetsbesiktningar och lägger stort fokus på kök och våtutrymmen, där risker för skador är störst. Det är viktigt att känna till lägenhetens skick eftersom delar som inte underhålls av föreningen blir ditt ansvar.

Varför välja lägenhetsbesiktning från Bosyn?

  • Upptäck fel eller brister i renoveringar: Våra besiktningsmän identifierar potentiella problem som kan påverka ditt beslut eller kräva framtida reparationer.
  • Anmärkningar: Du får ett utlåtande av lägenhetens skick och minskar därmed risken för oväntade kostnader.

Utflyttningsbesiktning

Utflyttningsbesiktning är en besiktning som bekostas av bostadsrättsföreningen. Besiktningen innefattar en bedömning av ansvarsområden mellan bostadsrättsinnehavare och bostadsrättsföreningen.

Fördelar med Bosyns utflyttningsbesiktning:

  • Tydlig ansvarsfördelning: Vi klargör vad som är säljarens och vad som är föreningens ansvar.
  • Förebygger framtida konflikter: En neutral och professionell besiktning minimerar risker för tvister efter försäljning.
  • Trygghet för alla inblandade: Ger både köpare och säljare en säker övergång.
  • Onlinebokning: Enkel och smidig bokning av din besiktning direkt på vår hemsida.

Varför Bosyn?

Hos Bosyn förstår vi vikten av att känna sig trygg i sitt bostadsköp eller sin bostadsförsäljning. Vår erfarenhet garanterar en service som är både personlig och anpassad efter dina behov. Vi samarbetar nära med bostadsrättsföreningar för att erbjuda tjänster som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att göra en tryggare fastighetsaffär. Boka online så kommer din bokning direkt in i vårt bokningssystem.

Boka lägenhetsbesiktning

Att genomföra en lägenhetsbesiktning innan köp ger dig som köpare en översikt av lägenhetens skick. Det kan påverka ditt beslutsfattande, förhandling om pris och dessutom minskar det risken för oväntade reparationer och kostnader i framtiden.

En utflyttningsbesiktning beställs av bostadsrättsföreningen innan den nuvarande ägaren flyttar ut. Syftet är att identifiera skador eller brister som antingen är bostadsrättsinnehavarens eller bostadsrättsföreningens ansvar.

Besiktningsmannen granskar lägenhetens alla ytor med särskilt fokus på kök och våtutrymmen. Vi letar efter tecken på fuktskador, mögel, felaktiga renoveringar och andra brister som kan påverka bostadens värde.

Kontakta oss

Funderingar? Välkommen att kontakta oss

Ring, maila eller kom in på en kopp kaffe. Bosyn utgår från Umeå men vårt arbetsområde är hela Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten.

Ring oss

090-20 60 100

Maila oss

info@bosyn.se

Besök oss

Norra Obbolavägen 133C, 904 22 Umeå

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.