Bosyn - Fastighetsbesiktningar, energideklarationer mm i Umeå

Kompletterande besiktning

Vi är certifierade av RISE och KIWA, godkända av SBR & medlem i Besiktningsgruppen

Boka slutbesiktning

VI TAR UPPDRAG I VÄSTERBOTTEN, VÄSTERNORRLAND & NORRBOTTEN

Kompletterande Besiktning – Säkerställ Kvaliteten på Din Fastighet

Vid en slutbesiktning av din fastighet, kan det uppstå behov av en kompletterande besiktning för att säkerställa att alla aspekter av fastigheten uppfyller de fastställda kraven. Hos Bosyn erbjuder vi professionella kompletterande besiktningar i Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten. Vår tjänst är designad för att ge dig fullständig trygghet och försäkra att alla eventuella brister hanteras effektivt.

Slutbesiktning av villa och fastighet, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik

Varför Välja Kompletterande Besiktning från Bosyn?

Vår kompletterande besiktning utförs av erfarna besiktningsmän som använder sin expertis för att identifiera och dokumentera eventuella avvikelser från byggnormer och -standarder. Med Bosyn kan du vara säker på att få en grundlig och objektiv granskning av din fastighet, vilket är avgörande för att säkerställa dess långsiktiga värde och funktionalitet. Vi hjälper dig att navigera i komplexiteten kring fastighetsköp och renoveringar, med tydliga rapporter och rekommendationer. Våra tjänster är inte bara en garanti för kvalitet – de är en investering i din fastighets framtid.

Boka slutbesiktning

Kontakta oss

Funderingar? Känn dig fri att kontakta oss

Ring, maila eller kom in på en kopp kaffe. Bosyn utgår från Umeå men vårt arbetsområde är hela Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten.

Ring oss

090-20 60 100

Maila oss

info@bosyn.se

Besök oss

Norra Obbolavägen 133C, 904 22 Umeå

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.