Bosyn - Fastighetsbesiktningar, energideklarationer mm i Umeå

Kontrollbesiktning

Vi är certifierade av RISE och KIWA, godkända av SBR & medlem i Besiktningsgruppen

Boka slutbesiktning

VI TAR UPPDRAG I VÄSTERBOTTEN, VÄSTERNORRLAND & NORRBOTTEN

Kontrollbesiktning – Ett nödvändigt steg mot en trygg fastighetsaffär

Vid Bosyn erbjuder vi kontrollbesiktningar som en del av en grundlig slutbesiktning för ditt byggprojekt. Våra tjänster garanterar trygghet och säkerhet genom expertis, och vi verkar i Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten. Säkerställ kvaliteten på ditt byggprojekt med Bosyn, där erfarenhet möter noggrannhet.

Slutbesiktning av villa och fastighet, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik

Vad innebär en kontrollbesiktning?

Kontrollbesiktning är en avgörande del av processen för slutbesiktning, avsedd att identifiera eventuella avvikelser från bygglov och ritningar innan projektet avslutas. Våra certifierade besiktningsmän genomför en noggrann granskning av byggnadens kritiska komponenter och säkerställer att alla byggnormer och kvalitetskrav uppfylls. Med Bosyn kan du vara säker på att ditt bygge lever upp till både dina förväntningar och lagkraven. Kontrollbesiktningen fungerar som ditt sista skyddsnät innan slutgodkännandet, vilket bidrar till en smidig och trygg övergång från byggnation till färdigt objekt.

Med vår expertis i Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten säkerställer vi att din fastighet är i de bästa händer. Förtroendet för våra kontrollbesiktningar kommer från en lång historia av nöjda kunder och framgångsrika projekt.

Boka slutbesiktning

Kontakta oss

Funderingar? Känn dig fri att kontakta oss

Ring, maila eller kom in på en kopp kaffe. Bosyn utgår från Umeå men vårt arbetsområde är hela Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten.

Ring oss

090-20 60 100

Maila oss

info@bosyn.se

Besök oss

Norra Obbolavägen 133C, 904 22 Umeå

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.