Bosyn - Fastighetsbesiktningar, energideklarationer mm i Umeå

Särskild besiktning

Vi är certifierade av RISE och KIWA, godkända av SBR & medlem i Besiktningsgruppen

Boka slutbesiktning

VI TAR UPPDRAG I VÄSTERBOTTEN, VÄSTERNORRLAND & NORRBOTTEN

Särskild besiktning

Hos Bosyn utför vi Särskild Besiktning som en vital del av den omfattande slutbesiktningen av din fastighet. Vår tjänst garanterar en trygg och säker överlämning, oavsett om det gäller bostad eller kommersiellt objekt i Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten.

Slutbesiktning av villa och fastighet, Umeå, Skellefteå, Örnsköldsvik

Särskild Besiktning: När Expertis Möter Trygghet

Särskild Besiktning är en specialiserad del av vår slutbesiktningstjänst, utformad för att identifiera specifika problemområden som kräver expertis och detaljerad granskning. Vårt team av erfarna besiktningsmän fokuserar på att ge dig en detaljerad och noggrann analys av ditt objekts skick. Med Bosyn kan du känna dig trygg i att alla kritiska punkter undersöks grundligt, vilket minskar risken för oväntade problem efter köp.

Vi använder den senaste teknologin och följer stränga branschstandarder för att säkerställa att varje Särskild Besiktning håller högsta möjliga kvalitet. Vårt arbete sträcker sig över Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten, och vi är stolta över att bidra till trygga fastighetsaffärer i regionen.

Välj Bosyn för en besiktningstjänst där erfarenhet och expertkunskap garanterar trygghet och tillförlitlighet i ditt fastighetsköp.

Boka slutbesiktning

Kontakta oss

Funderingar? Känn dig fri att kontakta oss

Ring, maila eller kom in på en kopp kaffe. Bosyn utgår från Umeå men vårt arbetsområde är hela Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten.

Ring oss

090-20 60 100

Maila oss

info@bosyn.se

Besök oss

Norra Obbolavägen 133C, 904 22 Umeå

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.